روش_های_کاهش_اضطراب_امتحان
روش_های_کاهش_اضطراب_امتحان
لدین و مربیان می توانند به منظور کاستن از شدت نگرانی و اضطراب امتحان در دانش آموزان، نکات و موارد زیر را به آنها گوشزد نمایند:
وقت خود را تنظیم کنند، خوب یاد بگیرند، خوب تمرین کنند و از تنبلی، دفع وقت و خیال پردازی بپرهیزند.
مطالعه زیاد و جنبی درباره موضوعات درسی، موجب اعتمادبه نفس آنان می شود. همچنین اگر مطالب بیشتری درباره مفاهیم و محورهای اصلی درسشان یاد بگیرند، به سؤالات امتحان با اطمینان بیشتری پاسخ خواهند داد. اعتمادبه نفس خودشان را از طریق مطالعه مستمر در طول سال تحصیلی و نه پرخوانی های شب امتحان تقویت کنند.
از روش های آرام سازی و کاهش اضطراب، مثل آرام سازی عضلانی، حساسیت زدائی منظم و مثبت اندیشی برای حفظ آسودگی خود استفاده کنند
💢کاهش "اضطراب شب های امتحان"
▫شب های امتحان، زمان یادگیری دروس نیست و در این شب ها فقط باید به مرور درس ها بپردازید.
▫برنامه امتحانی را هفته قبل از امتحان به دقت مرور کنید.
▫قبل از اتمام کلاس ها و شروع امتحانات به خودتان اطمینان داشته باشید و از امتحان نترسید.
▫سوالات از کتاب درسی شماست و شما با مطالعه کتاب های درسی به راحتی می توانید به سوالات پاسخ دهید.
▫از ایجاد رقابت ناسالم با دانش آموزان دیگر اجتناب کنید.
▫برای صبح امتحان ، صبحانه مناسبی میل نمایید و به هیچ وجه گرسنه به جلسه امتحان نروید (عسل،کشمش،خرما توصیه می شود).
▫به استراحت و خواب خود در شب امتحان توجه کافی داشته باشید.
▫از حبس کردن خود در اتاق مطالعه خودداری کرده و استراحت لازم را داشته باشید.
#شب_امتحان_زمان_یادگیری_نیست
📚باید به دانشآموزان آموخت که شبهای امتحان زمان یادگیری دروس نیست و در این شبها فقط باید به مرور درسها پرداخت و در نظر گرفت که اضطراب احساسی فریب انگیز است که القاء میکند فرد از پس کاری که قرار است انجام دهد بر نمیآید، پس در چنین شرایطی نباید دست از تلاش و کوشش برداشت و چه بسا باید به مطالعه دروس امتحانی با جدیت بیشتر پرداخت.
👈بهترین روش برای ماندگار کردن آموختهها در حافظه و افزایش یادگیری، یادداشتبرداری از مفاهیم کتاب در موقع مطالعه و مرور مطالب آموختهشده قبل از خواب است.
👈 دانشآموزان باید سعی کنند مدتی مانده به روز امتحان کتاب درسی را به چند قسمت تقسیم کنند و هر روز قسمتی از آن را بیاموزند و آموختههای خود را در جایی یادداشت کنند تا در فرصتهای مختلف بتوانند آنها را مرور کنند.
👈🏻دقت کنید عدم موفقیت در یک امتحان به معنی شکست در تمام امتحانات نیست دانشآموزان باید پس از اتمام امتحانداده شده آن را فراموش کنند و فکر خود را معطوف به امتحان بعدی کنند.